Krajalnica pod zabudowe

Krojenie serów wydaje się być pytaniem banalnym, jednak doświadczenie ekspedientek w sklepikach z serami na wagę robi się mówić zupełnie co innego. Sery w zależności od gatunku, są nową konsystencję. Są sery twarde, do jakich pokrojenia trzeba użyć coś dużo siły, ale same sery bardzo elastyczne, wręcz łączące się do powierzchni noża, nawet kiedy stanowi wówczas nóż przeznaczony stricte do krojenia serów. Przez to, że powierzchnia noża brudzi się serem o gęstej konsystencji, kolejne plastry jest jeszcze trudniej ukroić w tryb precyzyjny, bez uszkodzenia struktury sera.

Co w takim razie można poradzić osobom dokonującym w interesach, które codziennie po wielokroć muszą kroić różne gatunki serów w wysokie plastry dla indywidualnych klientów? Przede każdym, muszą korzystać dobrej krajalnicy. Krajalnica do sera ma-ga to materiał bardzo doskonałej jakości, przeznaczony do cięcia serów wszelkiego typu. Jest bardzo precyzyjne ostrze, które tak wrzyna się w ser i odkrawa z niego cieniutkie, delikatne plasterki, bez sensu na konsystencję tego sera. Świadczy to, iż ta krajalnica może w konkretnym okresie pokroić znaczniejszą dawkę sera bez potrzebie wycierania powierzchni ostrza co mało plasterków. Stanowi wówczas szczególnie pomocne wszędzie tam, gdzie jest potrzeba krojenia znacznych liczbie serów różnych typów w małym okresie, czyli zwykle w sklepach. Coraz chętniej jednak określamy się na zakup krajalnicy do samodzielnych domów, ponieważ prezentuje się, że dużo łatwo odznaczamy się wyręczać w działalnościach, które są konieczne, i jakie wpływają nam sporo kłopotu.

Long&Strong

Dziś, zamiast kupować ser na plasterki, możesz nabyć własną krajalnicę do sera, a każdego dnia odkrajać tyle plastrów sera, ile nie potrzebujesz z wszelkiego bloku sera! To silna oszczędność energii oraz samego sera, gdyż ten gromadzony w skór całego bloczku będzie pogarszał się o moc wolniej niż ser pokrojony w długie plasterki w biznesie.