Krajalnica do serow

Krajalnica do sera to urządzenie gastronomiczne używane także w fabrykach restauracyjnych jak i marketach spożywczych. W części firmy przyjmują się na zakup urządzenia służącego do krojenia sera oraz wędlin. Należy ale pamiętać, że krajalnica do sera powinna stanowić teflonowe ostrze zapobiegające przyklejaniu się plastrów sera do noża.

Gdzie spotkamy krajalnicę? Krajalnice używane w celach gastronomicznych takich jak restauracje, firmy cateringowe, zakłady zbiorowego żywienia ukazują się wielu wyższą efektywnością niż urządzenia dedykowane do pozycji w magazynie, gdzie używane są również do cięcia mniejszych ilości towarów. Przypadkiem są hipermarkety, gdzie sery krojone są nie wyłącznie na życzenie klienta, lecz także sprzedawane w postaci krojonej na terenach samoobsługowych.

http://ro.healthymode.eu/probreast-plus-mariti-sanii-la-domiciliu/

Krajalnice do sera Krajalnica do sera powinna zapewniać prostotę i efektywność pracy dzięki ostrym nożom oraz umożliwiać krojenie grawitacyjne, podczas którego gotowe plasterki odkładają się w z głowy określonym miejscu. Jeżeli krojony produkt ma żyć pakowany w końcu dalszej sprzedaży możemy ustawić ilość potrzebnych plastrów, jaka będzie wypłacana przez urządzenie. Istnieje to droga posiadana przez urządzenia automatyczne. Końcówkę produktu także możemy wygodnie kroić biorąc w niniejszym obowiązku nasadkę dociskową dołączoną do dania. Zakres regulacji grubości krojonych plastrów wynosi od 0 do 28 mm. Wymiary ostrza wynoszą zwykle 250 do 300 mm. Szczególnie ważne istnieje i zapewnienie bezpieczeństwa pracy użytkownika i uniknięcie nadmiernego obciążenia pracownika, aby nie powodować nadmiernego zmęczenia spowodowanego długim czasem obsługiwania urządzenia. Krajalnice do sera w grupie sprawione są z aluminium - elementy mające styczność z produktami żywnościowymi z anodowanego aluminium, a substancja z aluminium lakierowanego. Dzięki temuż są one lżejsze, ale jeszcze zapewniają użytkownikowi stabilność podczas pracy.